Geïntegreerde zonnepanelen voor een duurzame toekomst

Bij Winsol is men altijd op zoek naar manieren om hun producten duurzamer en milieuvriendelijker te maken. De SolarFix-screens en SolarBox-voorzetrolluiken hebben geïntegreerde zonnepanelen en dragen zo bij aan een duurzame toekomst. Ontdek naast duurzaamheid tal van andere voordelen van deze woningoplossingen met zonnepanelen!

Geen elektriciteits­aansluiting nodig en eenvoudig geïnstalleerd

Eén van de voordelen van onze SolarFix-screens en SolarBox-rolluiken is dat er geen elektriciteitsaansluiting nodig is. De geïntegreerde zonnepanelen zorgen voor gratis zonne-energie om de screens of rolluiken te bedienen. Dit betekent dat er geen kabels nodig zijn en er geen kap- en breekwerk aan uw gevel moet gebeuren. En zo garanderen we bovendien een snelle en gemakkelijke installatie! We kunnen de zonnescreens of voorzetrolluiken zelfs installeren wanneer u niet thuis bent. Meer gemak en minder gedoe.

Lange batterijduur en duurzaam renoveren

De SolarFix-screens hebben een krachtige 4 Ah-batterij met een enorm grote opslagcapaciteit, waardoor deze tot twee keer langer meegaat dan bij gewone screens met zonnepanelen. Onze SolarBox-voorzetrolluiken zijn ook perfect voor wie duurzaam wil renoveren. De strak weggewerkte zonnepanelen zorgen voor een esthetisch mooi resultaat. Bovendien heeft de SolarBox ook een krachtige 4 Ah-batterij en twéé zonnepanelen, waardoor u het hele jaar door gebruik kan maken van de rolluiken. Zelfs wanneer de zon minder fel schijnt, kan u de SolarBox bedienen.

Positieve impact op het milieu

De zon geeft gratis energie! Naast de voordelen voor uw portemonnee, hebben onze SolarFix-screens en SolarBox-voorzetrolluiken ook een positieve impact op het milieu. Door zonne-energie te gebruiken, wordt er minder gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen en wordt er dus minder CO2 uitgestoten. Hierdoor dragen onze Winsol-producten met geïntegreerde zonnepanelen bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Kortom, onze SolarFix-screens en SolarBox-voorzetrolluiken zijn de perfecte keuze voor wie duurzaamheid en gemak hoog in het vaandel draagt. Wenst u meer informatie over onze screens of rolluiken op zonne-energie? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom!

Interesse in een totaaloplossing voor uw woning?

Contacteer ons