Wie zijn wij?

Tibeflex is een familiebedrijf met sterke, jonge en dynamische krachten. De oorsprong van het familiebedrijf is te vinden bij vader Michel tiberghien die gedurende 32 jaar actief was als zelfstandig meubelmaker/schrijnwerker. De gebroeders tiberghien startten Tibeflex op en werden al snel één van de meest spraakmakende Winsol-partners!

Om aan de groeiende marktvraag te voldoen, volgde al snel het plan om een ruime toonzaal uit te bouwen aan één van de invalswegen naar de binnenstad. Een 5000 m² braakliggend terrein aan de Nijverheidskaai te Sint-Amandsberg genoot de voorkeur. Hier vindt u het hele Winsol-assortiment op een creatieve en overzichtelijke manier tentoongesteld.

Tot op heden blijven wij onze marktpositie versterken en dit dankzij de ondersteuning van onze klanten. De positieve mond-tot-mond reclame is onze voornaamste stuwkracht. Bij deze danken wij al onze klanten voor hun vertrouwen in Tibeflex!

Tibeflex door de jaren heen

...

Vader Michel tiberghien was gedurende 32 jaar actief als zelfstandig meubelmaker/­schrijnwerker.

1985

De zonen tiberghien richten de vennootschap ‘tiberghien gebroeders bvba’ op. Het doel? Het vakmanschap van hun vader verder ontplooien!

1992

De gebroeders worden officieel Winsol-verdeler in de regio Gent. Hier start de geboorte van de zustervennootschap Tibeflex!

1994

Een grote toonzaal van 450 m² zet voet aan grond in Gent!

1995

Tibeflex wordt door de vakpers uitgeroepen tot ‘Zonvakker van het jaar’ in België en Nederland.

2010

Tibeflex kent een enorme groei doorheen de jaren, wat leidt tot een volledige vernieuwing van de toonzaal.

Waarom kiezen voor Tibeflex?

Bewezen ervaring

Met meer dan 32 jaar ervaring en expertise in diverse domeinen is Tibeflex als erkend Winsol-dealer in staat om vakmanschap af te leveren, ongeacht de aard van het project. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u via een open vertrouwensrelatie kunnen bijstaan bij de realisatie van uw dromen.

Oog op uw budget

Door middel van nieuwe technieken, efficiënte werkmethoden en sterk opgeleid personeel zijn wij in staat om u steeds een competitieve prijs aan te bieden, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit. Op deze manier kan u zelfs met een beperkt budget uw project realiseren.

Vakmanschap

Ons team van schrijnwerkers en andere specialisten vormt uw dromen om tot prachtige realisaties. Op elk van onze werven kan u een sterk team met de nodige competenties terugvinden. De vakmensen van Tibeflex helpen u graag verder.

Duurzaam beleid

Met het oog op milieuvriendelijk (ver)bouwen streven wij ernaar om ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Door middel van duurzame isolatie, isolerende siliconen en hoogrendementsbeglazing zal uw winkel, kantoor of woonst minder energie verbruiken. Hierdoor kan u aanspraak maken op diverse premies. Niet alleen uw aankoop draagt bij tot het milieu, maar ook onze productie en manier van werken. Onze CO2-uitstoot wordt nauwgezet in de gaten gehouden om deze met de nodige doelstellingen jaar na jaar te verlagen. Onze ecologische voetafdruk is dan ook met maar liefst 12% verminderd op 5 jaar tijd.

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons