Stel uw Pergola SO! samen in 6 stappen

Wij geloven dat uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis kan zijn, een plek voor ontspanning, entertainment en genieten van de natuur. Uw Pergola SO! is meer dan zomaar een terrasoverkapping, het is een volledig personaliseerbaar stukje buitenleven dat uw persoonlijke smaak en stijl weerspiegelt. In deze blog leggen we u in zes eenvoudige stappen uit hoe u de perfecte Pergola SO! kan samenstellen.

Stap 1: Aanbouw of vrijstaand?

Vooraleer u de looks en de functionaliteiten van uw Pergola SO! uitkiezen, dient de locatie bepaald te worden. Heeft u een aansluitend terras aan uw woning en wenst u daar schaduw te creëren? Of wil u graag een vrijstaande poolhouse aan uw zwembad wat verder in de tuin? Of heeft u een grote horeca-oppervlakte die u wenst te overkappen? Alles is mogelijk. Koppel één, twee, drie of méér modules aan elkaar naargelang de ruimte die u wenst te overkappen. Kies daarenboven hoeveel palen hiervoor nodig zijn.

Pergola So! Pergola So! Pergola So!

Stap 2: Kleur kiezen

Next up: de kleur van het aluminium frame van de terrasoverkapping. Kies uit één van onze drie standaardkleuren (verkeerswit, antracietgrijs of gitzwart) of ga voor een RAL-kleur naar keuze.

Pergola So! Pergola So! Pergola So!

Stap 3: Soort dak

Bij onze Pergola SO!-collectie kan u kiezen tussen drie soorten daktypes: Cocoon, Classic of Climate. Het Cocoon-dak is een vast dak uit echt hout. Door het isolerende paneel, het houten plafond en de afdichtingen wordt voorkomen dat de koude buitenlucht naar binnen komt. Kiest u liever voor een lamellendak waarbij u zelf de hoeveelheid schaduw regelt? Dan gaat u best voor ons Classic-lamellendak. We hebben deze ook in een winddichte variant met Climate-lamellen. Een combinatie van aan elkaar gekoppelde modules met in het ene deel een verstelbaar lamellendak en het andere deel met een vast houten dak is ook mogelijk. Mix & match!

Pergola So! Pergola So! Pergola So!

Stap 4: Keuze uit 12 sfeerwanden

Personaliseer uw Pergola SO! met één van deze twaalf sfeervolle en praktische zijwanden:

 • Zonwerende screens
 • Perspectieve glaswand
 • Cocoon-wand uit echt hout
 • Schuifwand met enkel glas
 • Houten schuifwand
 • Steellook schuifwand
 • Ambiente lamellenwand
 • Aluminium schuifraam met dubbel glas
 • Verso-Tex schuifwand
 • Steellook aluminium vast raam met dubbel glas
 • Buitengordijnen
 • Aluminium vast raam met dubbel glas
Pergola So! Pergola So! Pergola So!

Stap 5: Stijl bepalen

Bent u fan van huiselijk warm, strak en tijdloos of eerder van een landelijke stijl? Alle voorgaande stappen plus de gewenste inrichting maken een terrasoverkapping eigen. U kan kiezen uit een cosy cottage-stijl, een minimalistische moderne inrichting of een romantisch en huiselijk gevoel. Creëer gewoonweg uw unieke stijl dankzij al onze personaliseerbare mogelijkheden.

Pergola So! Pergola So! Pergola So!

Stap 6: Extraatjes toevoegen

Voldoet de standaard smartphonebediening of geeft u de voorkeur aan extra drukknoppen in de palen? Hoe zit het met verlichtingsopties en aanvullende functies zoals luidsprekers, stopcontacten en verwarming? Stel zelf uw optiepakket samen of kies uit één van onze packs.

SO! Cosy

Bediening met een applicatie

Dimbare ledstrip met direct wit licht

SO! Chic

Bediening met een applicatie

Dimbare ledstrip met direct wit licht + regelbaar koud-warm
4 dimbare spots in het dak

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

1 dubbel USB-laadpunt
1 230 V-aansluiting

SO! Star

Bediening met een applicatie
Design drukknoppen

Dimbare ledstrip met direct wit licht + regelaar koud-warm
Dimbare ledsterrenhemel
8 dimbare spots in het dak

Bluetooth geluidssysteem met 4 ingebouwde luidsprekers

2 dubbele USB-laadpunten
2 230 V-aansluitingen

Pergola So! Pergola So! Pergola So!

Zoals u ziet, is het creëren van uw ideale Pergola SO! bij Tibeflex een uiterst persoonlijk en op maat gemaakt proces, waarbij u de volledige controle heeft over elk aspect. We kijken ernaar uit om samen met u een Pergola SO! te ontwerpen die niet alleen functioneel en stijlvol is, maar ook echt uw eigen unieke stempel draagt. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom te Gent!

Interesse in een totaaloplossing voor uw woning?

Contacteer ons