Heb ik nieuwe ramen en deuren nodig?

Beantwoord je één of meerdere van onderstaande vragen met ‘ja’? Dan zijn je ramen en deuren dringend aan vervanging toe! Bij Tibeflex kan je terecht voor een ruim aanbod aan pvc en aluminium ramen en deuren die voldoen aan alle eisen waarmee je nu hoogstwaarschijnlijk worstelt. Bovendien kan je dankzij de Vlaamse ‘VerbouwPremie voor ramen en deuren’ tot wel € 5.500 besparen bij een vervanging van jouw schrijnwerk. Dien je te renoveren? Ontdek het hier!

Voelen je ramen en/of deuren soms koud aan?

Krijg je het snel koud wanneer je dicht bij een raam of deur zit? Lijkt het alsof de ijle wind van buitenaf zijn weg naar binnen vindt? Dan heb je wellicht verouderde ramen en deuren met een beperkte isolatie of bijvoorbeeld enkele beglazing. Met zo’n slecht geïsoleerde ramen en deuren gaat er maar liefst 30% van de warmte binnenshuis verloren. De ramen en deuren van Winsol maken komaf met al jouw isolerende zorgen.

Heb je last van storend lawaai van buitenaf?

Als je aan een drukke steenweg of in de buurt van een school woont, is buitenlawaai een dagdagelijks issue. Althans, met oude ramen en deuren toch. Winsol biedt ramen met akoestisch glas aan, wat ervoor zorgt dat omgevingslawaai minder kan binnendringen. Gedaan met luide vrachtwagens en welkom rust! Dat betekent meer kalmte, meer ruimte voor ontspanning en minder stress. Win-win!

Ben je het beu om jouw (houten) ramen en/of deuren telkens af te schuren en te verven?

Houten raam- en deurprofielen zijn prachtig maar vereisen erg veel onderhoud. Je dient ze elk jaar te schuren en te verven als je wil dat ze er even nieuw uit blijven zien. Weg ermee! De pvc ramen en deuren van Winsol kunnen we een prachtige houtlook-afwerking geven, waarbij je jaarlijks geen grondige onderhoudswerken hoeft te doen.

Maak je je zorgen om inbraak?

Veiligheid boven alles! Oude ramen en deuren zijn vaak erg fragiel en makkelijk open te breken door dieven. Winsol biedt voor dit probleem inbraakwerende deuren en inbraakvertragend glas aan. Ook het beslag is extra veilig en er worden eveneens veiligheidscilinders en ultrasterke scharnieren in verwerkt. Wist je trouwens dat rolluiken nog een extra laag bescherming kunnen bieden? Dan maak je het ongewenste bezoekers zo goed als onmogelijk om binnen te dringen!

Wil je jouw EPC-waarde verhogen?

Ben je van plan om je woning te verhuren of te verkopen? Of wil je energiezuiniger wonen en besparen op je energiefactuur? Dan zijn ramen en deuren van Winsol een top-idee! Het is een investering die enorm veel waarde toekent aan je woonst. Door de EPC-waarde van je woning te verbeteren, zal je de verkoops- of verhuurprijs onder andere omhoog kunnen brengen.

Heb je persoonlijk advies nodig bij de keuze van nieuwe ramen en deuren? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom!

Interesse in een totaaloplossing voor uw woning?

Contacteer ons