De 5 voordelen van screens

De eerste warme lentedagen nestelen zich langzaam in de weekkalender en geven daarmee het startschot naar de zomer. Ook wie fan is van een thermometer die bijna uit zijn voegen barst, wilt soms even ontsnappen aan de hitte – vooral in zijn eigen huis. In deze blog bespreken we de ultieme oplossing hiervoor: screens.

SolFix

1. Screens zorgen voor een natuurlijke koeling voor uw woning

Zonwerende screens zorgen ervoor dat uw airconditioning overbodig wordt, want minder zon betekent vanzelfsprekend minder hitte. Dankzij deze efficiënte en duurzame oplossing om een comfortabele temperatuur in huis of op kantoor te behouden, kunt u met vertrouwen zeggen dat u op een milieuvriendelijke manier koel blijft! Bovendien zijn er opties zoals de SolarFix-screens waar zonnepanelen geïntegreerd zijn, zodat u enkel groene stroom gebruikt.

2. Van donker naar licht, met een optimaal zicht naar buiten

Met zonwerende screens hoeft u tijdens de zomer niet als een kluizenaar in het donker te leven. In tegenstelling tot rolluiken verliest u geen natuurlijk licht door de naadloze integratie van de kast en het slimme ontwerp, wat een optimale lichtinval garandeert. Voor degenen die 's ochtends graag wat langer blijven snoozen, bieden lichtwerende screens ook een oplossing voor de slaapkamer. Dit screendoek bevat kleine gaatjes die openheidsfactor bepalen, wat op zijn beurt de hoeveelheid lichtinval regelt.

De screens bieden een optimaal zicht naar buiten en beperken tegelijkertijd de inkijk wanneer ze gesloten zijn, waardoor uw privacy verzekerd is.

3. Renoveren in stilte met screens

Verbouwingen in het huis worden vaak geassocieerd met grote stofwolken en lawaaierige machines. Het voordeel van screens is echter dat ze volledig van buitenaf worden geïnstalleerd, waardoor u zelfs tijdens de plaatsing niet thuis hoeft te zijn! De installatie verloopt efficiënt, discreet en is zeer budgetvriendelijk. Met de SolarFix heb je zelfs geen elektriciteitsaansluiting nodig. Dankzij de geïntegreerde zonnepanelen voorziet de zon dit voor u!

SolarFix

4. Naadloos geïntegreerd in uw gevel

Alle screens worden op maat gemaakt en afgestemd op de kleur van uw ramen en deuren, waardoor het esthetische aspect van uw huis behouden blijft. Het ritssysteem aan beide zijden van de screens zorgt ervoor dat ze altijd strak staan, zelfs bij harde windstoten tot 130 km/u. Het is bijna alsof ze er niet zijn!

Solfix

5. Hou ongewenste bezoekers buiten

Iedereen heeft er wel eens een nacht slaap door verloren: een onuitgenodigde gast die al zoemend stiekem naar binnen glipte langs je vensterraam terwijl u genoot van een frisse bries door de slaapkamer. Het bestrijden van deze indringers met muggentabletten en sprays is verleden tijd, want wanneer de screens gesloten zijn, blijven alle muggen, vliegen en andere insecten buiten.

Kies het model dat bij u past

Als u nog niet overtuigd bent van de voordelen hierboven, zijn we er zeker van dat de extra kenmerken die specifiek zijn voor de verschillende modellen u wel zullen overtuigen! Bekijk ze hieronder.

Interesse in een totaaloplossing voor uw woning?

Contacteer ons