Zonwering voor elk balkon: groot of klein!

Bent u ooit wakker geworden met de wens om op uw balkon van een heerlijke kop koffie te genieten maar werd uw plan verstoord door de felle zon in uw ogen? Of wou u na een lange dag werken van het adembenemend uitzicht genieten maar was de hitte van de zon te oncomfortabel? Het maakt niet uit of uw balkon groot of klein is, Tibeflex heeft voor ieder type terras de geschikte zonwering!

Neem bijvoorbeeld onze populairste luifel, de Lumisol. Deze is perfect voor grotere balkons en kan tot 4 meter uitvallen als de luifel 5,5 meter breed is, en heeft een maximale uitval van 3,5 meter als de luifel 7 meter breed is. Bovendien kan de Lumisol zonneluifel gekoppeld worden tot een breedte van maar liefst 14 meter, waardoor deze een uitstekende keuze is voor ruime balkons.

Zonwering voor een balkon Zonwering voor een balkon

Heeft u een kleiner of middelgroot balkon? Maak dan kennis met de Luno. Deze zonneluifel is ideaal voor kleinere ruimtes en kan tot 3,5 meter uitvallen als de luifel 6 meter breed is. De Luno past perfect op elk balkon aangezien deze verkrijgbaar is in breedtes die variëren tussen 3 en 6 meter, in stappen van 30 cm.

Onze zonneschermen zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Kies de stijl die het best bij uw persoonlijke smaak en de esthetiek van uw balkon past.

Zonwering voor een balkon Zonwering voor een balkon

Maar wat als u geen balkon heeft aan uw appartement of als uw balkon te klein is voor een zonneluifel? Geen zorgen, Tibeflex biedt ook zonwerende screens aan voor uw ramen! Onze screens zijn een uitstekende manier om licht en warmte in uw appartement te reguleren.

Kortom, zelfs als u in een appartement woont, hoeft de plaatsing van een zonneluifel geen onbereikbare droom te zijn. Bij Tibeflex hebben we gegarandeerd een zonwerende oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op!

Interesse in een totaaloplossing voor uw woning?

Contacteer ons